Padeltraining

Padeltraining voor alle niveaus. Boek een padeltraining om de padelsport te leren spelen en je skills naar een hoger niveau te tillen.

trainingsaanbod

Dankzij de laagdrempeligheid en toegankelijkheid is padel door haar dynamiek een sport waarbij je snel veel kan leren. Wij helpen je hier graag bij.

Vind hier meer informatie over onze trainers of stuur een mail naar training@padel-nijmegen.nl
.

Proefpakket

Hoor jij jouw vrienden alleen nog maar over padel?

Met Padel Club Nijmegen bieden we nu een proefpakket aan voor mensen die nieuw zijn met padel. In deze clinic leggen we alle regels uit, en gaan we de eerste basisslagen van padel samen oefenen. Je krijgt les van een instructeur die jouw op weg helpt in de wondere wereld van padel.

Daarnaast krijg je een extra persoonlijk uur gratis op je account, zodat je snel de geleerde les in praktijk kan brengen. We zien je graag, onder de brug! 

reeks techniek

In deze serie leer je de belangrijkste aspecten van padel zoals de houding, techniek, positiespel en de bekendste slagen met o.a. de bandeja.

Losse techniekles

Schaaf je techniek bij in deze techniek padeltraining van 60 of 90 minuten. Onze bevlogen padeltrainer neemt je in deze les mee in de belangrijkste elementen van padel.

 

Privé training

Liever niet in een groep maar individueel aan de slag? Dat kan, met deze privétraining gaat onze trainer met volle aandacht individueel met je aan de slag om jouw padel vaardigheden verder te verbeteren. Samen kies je de vaardigheden die je wilt trainen in deze intensieve training van 60 minuten.