Events

Bekijk hier de aankomende events

PCN Padel League

12 september gaan we beginnen met de PCN Padel League. Mis het niet, want:

⚔️ De competitie duurt 6 weken, dus je zit er niet het hele jaar aan vast.

📆 Een flexibel speelschema met 1 wedstrijd per week. Kun je niet? We bieden de mogelijkheid om ma t/m zo de wedstrijd te spelen.

6️⃣ Gegarandeerd 6 wedstrijden van 1,5 uur.

💸Entreegeld: €72 p.p. (minimaal 6 potjes = 12 per potje) / goedkoper: betalen met rittenkaart.

Zin om mee te doen?
Schrijf je hier in

Q&A PCN Padel League

Inschrijving

Waar schrijf ik mezelf in? 

Inschrijven kan via de Playtomic app. Je vindt de PCN padel league onder het icoontje ‘competities’ onder de naam ‘Padel club laddercompetitie 2.0’. Ook kun je je inschrijven via de aanmeldlink op onze Instagrampagina. 

Schrijf ik me alleen in of met een partner?

Het inschrijven gebeurt in duo’s. Bij inschrijving wordt gevraagd het volledige bedrag in één keer te betalen. Dit bedrag is dus het totale bedrag voor twee spelers. 

Kan ik ook alleen inschrijven?

In principe kan aanmelden alleen wanneer je een partner hebt gevonden waarmee je de zes wedstrijden gaat spelen (in dezelfde samenstelling). Heb je (nog) geen partner? Geen probleem. Wij zoeken graag met je mee. Neem vooral contact met ons op via info@padelnyma.nl, Instagram of stuur ons een berichtje.

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 augustus. Wees er dus snel bij!

Wie kunnen zich inschrijven?

Iedereen met een niveau tussen 0 tot 7 op Playtomic kan zich inschrijven voor de competitie. Spelen met je beste vriend of vriendin: het is allemaal mogelijk. Mixen is uiteraard ook toegestaan. 

Wat zijn de inschrijfkosten?

De kosten voor inschrijving: €144.- totaal voor het team. Kortom: 72.- per persoon. Competitief padellen tegen ons normale tarief!

Kan ik ook met mijn Clubwallet betalen? 

Jazeker! Bij de betaling in de Playtomic app kan ook de betaaloptie ‘Portemonnne-voucher van de club’ worden aangeklikt. Hier kom je uit bij je eigen Wallet. 

De competitie

Waar wordt de competitie gespeeld?

De competitie wordt gespeeld onder de brug aan de Winselingseweg 35 te Nijmegen.

Hoe is de competitie opgezet?

De competitie wordt verdeeld in 8 groepen van 4 teams. Na drie gespeelde wedstrijden zal er promotie en degradatie plaatsvinden. De nummers één uit de poule zullen een groep omhoog gaan. De nummers vier zullen af moeten dalen naar een groep lager. Hierna zullen nog eens drie wedstrijden worden gespeeld en zal er een eindklassering worden gevormd. 

Wat zijn de speeldagen?

Maandag tot vrijdag: 17:00-23:00

Zaterdag: 08:00-23:00

Zondag: 08:00-23:00

Er zal één wedstrijd per week plaatsvinden.

Hoe worden de wedstrijden ingepland?

De wedstrijden worden automatisch ingepland door Playtomic op een tijd tussen de hierboven aangegeven tijden. 

Wat als ik op mijn ingeplande datum niet kan?

Wanneer het niet mogelijk is voor één van de vier spelers om de wedstrijd op de gezette tijd te spelen, kun je in overleg treden met je tegenstanders. Wij raden hierbij aan gebruik te maken van de chatfunctie in de Playtomic app. Wanneer er een nieuwe datum overeen wordt gekomen, kun je zo snel mogelijk contact opnemen met de wedstrijdleiding. Contactgegevens hieromtrent krijg je na inschrijving per mail toegestuurd. 

Tot wanneer kan ik een wedstrijd verzetten?

Tot uiterlijk 24u voor aanvang van de geplande wedstrijd, kan een wedstrijd worden verzet. Gebeurt dit binnen de 24u, zal er een strafpunt worden toegekend aan het verhinderde team. Kan de wedstrijd uiteindelijk helemaal niet meer worden gespeeld, zullen er 3 strafpunten in mindering worden gebracht. 

Wat als mijn partner verhinderd is door ziekte en/of blessures?

Wij helpen jullie graag mee met het zoeken van een vervanger. De verantwoordelijkheid ligt echter bij jezelf voor het vinden van een vervanger, zodat de betreffende wedstrijd alsnog gespeeld kan worden. Heb je een passende vervanger, neem dan zo snel mogelijk contact op met de tegenstanders van de betreffende wedstrijd. Hiervoor zijn de groepswhatsapps te gebruiken die per poule zijn aangemaakt.

Hoe lang duurt een wedstrijd? 

Een wedstrijd duurt anderhalf uur.

Hoe werkt de puntentelling?

Wanneer er aan het einde van de wedstrijd een winnaar uit de bus komt, krijgt het winnende team 3 punten toegekend. Het gaat om 2 gewonnen sets (‘best of three’). Wanneer de tijd verstreken is, maar de wedstrijd nog niet geëindigd, zal er een winnaar moeten komen. Een gelijkspel is dus niet mogelijk. Een voorbeeld: Wanneer de wedstrijd (bijna) ten einde komt, en de stand is 6-0 / 0-6 / 3-3, zal er een beslissende game (of bij tijdnood zelfs beslissend punt) gespeeld moeten worden. De winnaar van deze beslissende game, zal er vervolgens met de volle buit vandoor gaan. Let op: in Playtomic zal deze overwinning (6-0 / 0-6 / 4-3) als volgt worden genoteerd: 6-0 / 0-6 / 6-3. Dit omdat Playtomic een 4-3 stand aanziet voor een gelijkspel. Kortom: haal die beslissende game binnen!

Hoe wordt bepaald op welk niveau ik mijn wedstrijden speel?

Playtomic maakt bij inschrijving automatisch een indeling van poules op basis van jouw Playtomic ranking. Uiteraard houden wij een oogje in het zeil en maken wij handmatig nog aanpassingen bij de indelingen daar waar nodig. Zo bieden wij alle 32 teams zoveel mogelijk potjes op het gewenste niveau!

Zijn er mooie prijzen te winnen? 

Absoluut, hou daarvoor onze socials in de gaten!