Teamuitje

Wil je met jouw vrienden of collega’s een leuk teamuitje plannen!? Boek dan nu!

Padel is de perfecte sport voor bedrijfsuitjes en teamuitjes! Padel is er voor iedereen. Jong of oud, sportief of niet sportief. Deze sportieve activiteit valt bij iedereen in de smaak. Bij Padel Club Nijmegen kun je terecht voor teamuitjes, bedrijfsuitjes en clinics voor bv scholen. Verder is elke andere vorm van groepsboeking mogelijk. Bij aanvraag ook te combineren met drankje en eet arrangementen. We bieden de volgende groepsactiviteiten aan.

Pakketten

E-Chopper & Padel Clinic

Padel + toeren

Een unieke ervaring beleven? Kies dan voor E-Chopper & Padel clinic. Voorzien van een handige app toer je blindelings langs toffe plekken in Nijmegen met de E-Chopper. Aangekomen onder de brug De Oversteek volg je een gave padel clinic van 60 of 90 minuten. 


Padeltip: “ideaal voor groepen die opzoek zijn naar een dagvullend en divers programma”

Teambuilding

Professionele training +  padel + lunch (evt. met vergaderzaal)

Zijn jullie op zoek naar een sportieve teambuilding met collega’s of vrienden met leerzame activiteiten? Dan is dit Pakket Team Building ideaal.

We bieden een professionele padeltraining aan, passend bij het niveau en de mogelijkheden van de groep. Rackets en ballen regelen wij. Hongerig na het sporten? We verzorgen een lunch. Ook is er de mogelijkheid om vergader- of conferentiezalen te huren. Na afloop van dit uitje ervaart iedereen het gevoel echt samen wat geleerd te hebben. 

 

Padeltip: “ ideaal voor teambuilding waar sport onderdeel is van de dag om informeel gezamenlijk te sporten en te lunchen”

Teamuitje

Clinic +  padel

Ben je op zoek naar een sportief teamuitje vol ontspanning, interactie en gezelligheid? En willen jullie kennismaken met padel? Ga dan voor Pakket Teamuitje.

In dit pakket krijg je een clinic waarin kort de basisregels van padel worden uitgelegd en je kennis maakt met deze mooie sport. Rackets en ballen regelen wij. Na de clinic gaan jullie zelf aan de slag, met korte potjes onderling of een toernooivorm. Na afloop heeft iedereen wel een keer met en tegen elkaar gespeeld, waardoor er veel interactie in het team ontstaat.

Padeltip: “ideaal voor groepen van 10 tot maximaal 30 personen. Perfect voor groepen collega’s, verjaardagen of vrijgezellenfeestjes.

Pakket potje padel

Padel

Even met collega’s of vrienden er tussenuit en sportief bezig zijn? Kies dan voor Potje Padel. Je gaat samen de baan op en direct aan de gang. Rackets en ballen regelen wij. Begeleiding is niet nodig.


Padeltip: “ideaal voor kleinere groepen collega’s of vrienden die al ervaring hebben in de sport”

Voor meer informatie over invulling van groepsactiviteiten padel mail info@padelnyma.nl