Trainers

Ontmoet online de trainers van Padel Club Nijmegen

Tymon Notermans

Mijn naam is Tymon Notermans en ik ben 33 jaar oud. Ik heb vroeger toen ik jonger was altijd getennist en ben daarna overgestapt op voetbal waar ik later de jeugd van NEC ben gaan trainen. Met padel komen mijn tennis kwaliteit en inzicht perfect van pas en ben ik helemaal verliefd op het spelletje. Ik vind het super leuk om mensen enthousiast te maken over Padel en te zien dat ze met tips en tricks zich verbeteren in hun spel. 

Zelf hou ik van een aanvallende speelstijl en is mijn backhand slice een aardig wapen geworden.

Ik hoop je snel te zien op de baan!

Wil je ook training van Tymon? Trainingstijden zijn donderdags van 18:30-20.00 & 20.00 – 21.30. Je kunt jezelf al aanmelden door te mailen naar info@padelnyma.nl

Valentin Okhuijsen

Mijn naam is Valentin Okhuijsen en ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Spanje en ben kort geleden naar Nederland verhuisd voor mijn studie. In Spanje deed ik niet anders dan padellen! 

Ik studeer momenteel Bedrijfskunde aan de Radboud en spendeer mijn overige vrije uren op de padel baan! Mijn ‘weapon’ is de bandeja, die gaat op een goeie dag wel lekker. Ik hoop met de techniektrainingen snel talentvolle padelspelers op te leiden. 

Wil je ook training van Valentin? Trainingstijden zijn maandag van 18:30 -20:00 & 20:00 – 21:30. Je kunt jezelf al aanmelden door te mailen naar info@padelnyma.nl.

Frank Dibbets

Mijn naam is Frank Dibbets. Ik ben 33 jaar en woon met mijn gezin in Nijmegen-Noord. Als fanatiek padeller ben ik in 2020 gestart met de opleiding tot padelleraar van de KNLTB bij Bram Meijer. In mei 2021 heb ik de opleiding succesvol afgerond en mijn KNLTB-licentie ontvangen. Sindsdien ben ik officieel bevoegd om padelles te geven.

 Het is mijn missie om padel in Nederland te helpen groeien, waarbij padellers, van alle leeftijden en op elk niveau, optimaal geholpen worden hun padel-doelstellingen te behalen en de juiste stappen leren zetten naar een hoger niveau. Mijn lessen zijn zo ingericht dat je zowel technische vaardigheden aanleert of verbetert en begrijpt wanneer je welke tactische keuze moet maken. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en sportplezier tijdens de lessen.

Wil je ook training van Frank? Dat kan! Frank geeft privétraining of losse uur trainingen tussen 0900-1200. Je kunt jezelf al aanmelden door te mailen naar info@padelnyma.nl.

Matthew McFarlane

My name is Matthew McFarlane, I am 18 years old. I was born and raised in Dubai, UAE and have come to the Netherlands for my studies. I am studying chemistry at Radboud University.

I have played tennis for around 8 years but stopped and moved to padel. I have now moved my talents with me to Padel Club Nijmegen. My padel weapon is my smashes as I am able to put them out and over the side fence, but my special shot is my double backhand from tennis which allows me to control and place it in unexpected places.

Wil je ook training van Matthew? Trainingstijden zijn zaterdags van 09.00 – 10:30 & 10:30 – 12:00. Je kunt jezelf al aanmelden door te mailen naar info@padelnyma.nl.